Referenties

Onderstaande referenties hebben wij ontvangen van onze klanten en daar zijn we heel blij mee!

Weidse Blik combinatie paraplu en regenmeter
Voor Weidse Blik, Uw partner in agrarisch ondernemen! mochten we deze mooie combinatie leveren. Een mooie blauwe paraplu met het logo erop in twee kleuren. Gedrukt op 4 segmenten van de paraplu. En daarbij de regenmeter met het Weidse Blik logo erop gedrukt in het blauw. Een hele mooie set.

We kregen dan ook de volgende mail van de klant:

“Nog even een reactie, zowel de paraplu en de regenmeter zien er keurig uit! De eerste reactie van klanten zijn positief.

Bedankt voor de samenwerking in dezen.”

mondmaskers en sjaals bedrukt met logo
Vroom funderingstechnieken uit Oosthuizen had onze mondmaskers met bedrukking gezien en wilde zelf ook iets stijlvols met logo erop. Op het werk is het belangrijk dat de mondbescherming comfortabel zit, je goed beschermd en niet teveel ongemak geeft bij je werkzaamheden. Maar de mond en neusbescherming valt inmiddels ook onder het kopje bedrijfskleding, daarom oogt het professioneel als het personeel gezichtsbescherming draagt met bedrijfslogo erop. Naast de met logo bedrukte mondmaskers wilde ze ook gezichtsbedekkende sjaals. Deze zijn ook all-over te bedrukken, dus op de vraag of ze in dezelfde stijl geleverd konden worden als de mondkapjes konden we positief reageren. Omdat ze erg tevreden waren over het resultaat kregen wij deze foto’s toegestuurd!

Trolleys met bedrukking
Hubo Hengelo wilde heel graag een uniek kerstgeschenk voor alle werknemers.
Nadat ze op onze website de bedrukte koffers hadden gezien was het meteen duidelijk: Dat gaat het worden!
Dus hebben we deze mooie, stijlvolle trolleys voor ze gemaakt. Bedrukt met zelf aangeleverd ontwerp. Helemaal in de stijl van Hubo dus. Een leuk en origineel kerstcadeau voor alle werknemers!
Omdat ze erg tevreden waren kregen we een foto toegestuurd van de trolleys in het magazijn en onderstaande tekst:
“De trolley’s zijn geleverd, zien er mooi uit, goed geregeld??
Bedankt!!”

Jubileumgeschenk voor Roelofsen

Roelofsen Machineverhuur & Grondwerken was ter gelegenheid van hun 25 jarig jubileum op zoek naar een leuk blijvend geschenk om aan het personeel te geven. Deze stijlvolle Smart Activity Watch was daarvoor uitermate geschikt. We hebben de oplader bedrukt met het 25 jaar jubileum logo. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat.

 

Regenmeters met logo voor Loonbedrijf Poldervaart

Bij loonbedrijf M. Poldervaart waren ze ook erg tevreden over de door ons geleverde regenmeters.
Zij stuurde ons deze positieve mail met als onderwerp: Bedankt!
“Goedemiddag,
Hierbij willen wij u nog bedanken voor het snelle bedrukken en de levering van de regenmeters.
Echt super!
Ze zijn ook hartstikke mooi geworden.
Fijne feestdagen alvast toegewenst! ”
 
regenmeters met logo voor loonbedrijf Poldervaart
 
Zoektocht naar relatiegeschenken als zomergeschenk

Vlak voor de zomervakantie kwam K_Dekker uit Warmenhuizen bij ons met de vraag of wij leuke zomergeschenken konden leveren voor het personeel. Ze waren echt op zoek naar een leuk bedankje voor de zomervakantie, waar iedereen écht wat aan zou hebben en wat bij iedereen in de smaak zou vallen.

Dit vonden wij een leuke uitdaging, en zijn direct op zoek gegaan naar geschikte geschenken. Wat ons leuk leek was o.a. een strandstoel, mini draadloze bluetooth speaker, parasol, strandbal en koelbox. Deze artikelen stelden wij voor aan K_Dekker, en samen gingen wij kijken wat wel en niet geschikt was. Sommige geschenken vielen af omdat ze bijvoorbeeld niet in de juiste kleuren beschikbaar waren, en sommige geschenken vielen af omdat ze te groot waren. Het werd duidelijk dat wij iets zochten dat; voor het personeel in de bouw geschikt moest zijn, niet te groot mocht zijn zodat men het gemakkelijk mee kon nemen, en het moest in de juiste kleurstelling beschikbaar zijn.

Na een leuke zoektocht heeft K_Dekker uiteindelijk gekozen voor de volleybal. Wij konden hier al een mooie opmaak van meesturen bij de offerte en dat werd enthousiast ontvangen! Vervolgens is de andere keuze op de koelbox gevallen. Het bleek nog een hele uitdaging om een geschikte koelbox te vinden, in de juiste kleur, van het juiste formaat en die nog niet uitverkocht was vanwege de zomer. K_Dekker kwam zelf met een leuke slagzin voor op de koelbox, en zowel de koelbox als de volleybal zijn erg goed ontvangen door het personeel!

Kortom: Een geslaagde samenwerking bij deze opdracht! Kijk voor onze koelboxen met logo op deze pagina: koelbox met logo

Soft-shell jassen met logo voor Indri Vloersystemen
Deze jassen hebben we voor Indri vloersystemen gemaakt. Deze jassen zijn van soft-shell ideaal om vrij in te bewegen. Ook zijn ze zijn wind en waterdicht, hierdoor zijn dit echt heerlijke jassen! De jassen hebben wij bedrukt met het logo op de voor- en achterkant.
Mokken bedrukt voor Carteam
Carteam verzorgt goed en betaalbaar auto onderhoud. Maar hoe onderhoud je je klanten nou het best als ze bij jou in de showroom komen? Voor Carteam hebben wij uitvoerig gezocht naar een 'geschenk' dat Carteam kan geven aan de klant tijdens zijn bezoek. Het resultaat: een heerlijk, vers kopje koffie of thee in een geheel gepersonaliseerd servies! Let goed op de details: het raster was een extra uitdaging om deze goed op de mokken te krijgen, maar het resultaat mag er zeker wezen!
Koffers bedrukt voor 80-jarig bestaan Klaver Autogroep
Voor Klaver Autogroep mochten we voor hun 80-jarig bestaan koffers bedrukken voor het hele personeel. De koffers zijn persoonlijk en lekker opvallend. Zo raken zij nooit hun koffer meer kwijt! De koffer is bedrukt met een full colour sticker. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor het ontwerp eindeloos. Deze leuke en praktische koffer kan meegenomen worden als handbagage bij vrijwel alle airlines. De afmetingen zijn: 54x37x20cm. De koffer is beschikbaar in verschillende kleuren.
Diverse relatiegeschenken voor K_Dekker bouw & infra
Voor K_Dekker bouw & infra mochten we diverse mooie relatiegeschenken leveren, waaronder markersets en brillendoekjes. De marker sets bestaan uit 5 fel gekleurde markeerplakkertjes in papieren omslag die full color bedrukt is. Deze omslag is afgewerkt met een prachtige glans laag voor mooie diepe kleuren en een luxe resultaat. De brillendoekjes zijn 145x145mm en gemaakt van micro fiber van de beste kwaliteit. Hierdoor zijn ze dik en stevig. De mooie foto’s in full color bedrukking zorgen voor een prachtige uitstraling.
Regenmeters voor Buienradar.nl
Deze regenmeters hebben wij bedrukt voor Buienradar.nl. Zij zochten een regenmeter die bij hun bedrijf paste en van goede kwaliteit was. Maar…. Het moest snel binnen 1 week lukte het ons om de bedrukte regenmeters + sticker voor op de verpakking te leveren voor buienrader. Normaal bij deze regenmeter is een levertijd van 1 maand . Dus ook bij spoedorders kunt u op Silvia Bruin reclame-advies rekenen! Wij hebben verschillende soorten regenmeters, van heel luxe tot eenvoudigere. Vraag het ons! Let op in de drukke maanden oktober - november en december kan de levertijd oplopen naar 1 maand.

Reacties zijn gesloten.