Duurzame relatiegeschenken

Wilt u graag iets geven wat beter is voor het milieu? Dan heeft u bij ons volop keuze uit ecologische en duurzame relatiegeschenken.

Wij hebben slechts een aantal voorbeelden op onze website, bent u op zoek naar iets specifieks? Neem contact op voor ons gehele assortiment.

Duurzame polsbandjes met zaden

Ecologische relatiegeschenken zijn beter voor het milieu en toch heeft u volop keuze. Zo leveren wij milieuvriendelijke polsbandjes voor uw evenement, die uw bezoekers kunnen planten waardoor zij niet alleen een toegangsbewijs hebben maar ook een mooie bos bloemen na het evenement aan overhouden. Of 100% biologische afbreekbare lippenbalsem. Alles is te bedrukken, vaak ook met milieuvriendelijke inkt.

Omdat wij meer dan 20.000 artikelen kunnen leveren, kunnen wij niet alles op onze website vermelden. Dus bent u ergens naar op zoek wat niet op onze website staat? Vraag er naar! Wij beschikken over jarenlange ervaring om u de beste artikelen voor te leggen. U kent uw doelgroep, wij het aanbod! Zo komen wij samen tot het ultieme (milieuvriendelijke) relatiegeschenk!


Duurzame kerstpakketten

Waar denk je aan bij een duurzaam kerstpakket? Wil je alleen de non-food artikelen in het kerstpakket duurzaam hebben of ook al de foodartikelen? En maakt dat het kerstpakket nog wel bruikbaar en leuk voor je personeel? Bij Kerstpakketten123 helpen we je graag met het maken van een verantwoord duurzaam kerstpakket, dat ook leuk is om te ontvangen.

Ecologische relatiegeschenken zullen steeds belangrijker worden. Zo geef je als bedrijf aan dat dat belangrijk is. Dit hoeft echter niet te betekenen dat u ‘suffe’ relatiegeschenken moet weg geven! Wij hebben de leukste en origineelste milieuvriendelijke, ecologische en duurzame relatiegeschenken in ons assortiment. Dus vraag ons naar de mogelijkheden, u zult nog verbaasd zijn!

Klik op de afbeelding voor alle normale relatiegeschenken!

Reacties zijn gesloten.