Bedrukte regenmeters

Een origineel relatiegeschenk en een echt gebruiksvoorwerp: De regenmeter met logo of tekst! Deze bedrukte regenmeters worden goed ontvangen, en dat maakt het nog leuker om ze weg te geven.
Er zijn veel verschillende soorten regenmeters te krijgen, de originele die iedereen kent die je op een standaard kunt plaatsen, met en zonder ring die bijhoudt hoeveel regen er de hele week gevallen is, en ook moderne modellen die je zo in de grond kunt steken. Kortom, volop keus!

Goede kwaliteit regenmeters
Onze regenmeters zijn van zeer goede kwaliteit. We hebben ze dan ook al aan veel klanten mogen leveren, waaronder ook aan Buienradar.nl.Ze zijn vorst bestendig door de speciale vorm. De regenmeters zijn te bedrukken in 1 kleur, dit komt omdat de regenmeter rond is.Je kan de regenmeter wel aan beide zijdes bedrukken met uw naam of logo

Wij helpen u graag met het ontwerp onze DTP er kan een verfrissende kijk geven op uw logo of tekst als u dat wilt.

Agrarische sector
In het bijzonder hebben wij voor de regenmeter veel klanten uit de agrarische sector. Bent u op zoek naar een regenmeter met uw logo? Of juist naar een ander ‘outdoor’ relatiegeschenk? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij samen met u bepalen wat een mooi relatiegeschenk is.

Wij leveren de regenmeters in Nederland en Belgiƫ

Een regenmeter is ook een mooi alternatief voor een eindejaarsgeschenk! Dat is weer eens wat anders als een flesje wijn.

Reageren is niet mogelijk