Kerstpakketten

Het nieuwe assortiment kerstpakketten staat voor je klaar

Onze nieuwe kerstpakketten voor 2023 staan weer klaar. Zoals jullie weten kan je de pakketten aanpassen zodat deze nog meer bij jullie medewerkers passen. Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

 


                                      

 

Laat je verassen.Wilt u graag iets aanpassen aan een van de bestaande kerstpakketten of wilt u een Nieuwjaarspakket Of wilt u helemaal zelf een kerstpakket samenstellen voor uw personeel of relaties Silvia Bruin reclame-advies heeft al meer dan 22 jaar ervaring op dit gebied en wij helpen u graag? Dat kan! Bel 0226-422505 of mail ons om uw wensen door te geven zodat u een kerstpakket of thuiswerkpakket op maat krijgt, of maak een afspraak voor onze showroom in Warmenhuizen om de mogelijkheden te komen bekijken en te proeven. Kan u het niet vinden? Chat met ons.

Originele kerstpakketten

Wilt u een origineelkerstpakket die net even iets anders is dan een traditioneel kerstpakket. Wij helpen u graag bv door een product toe tevoegen met uw eigen tekst of logo. Of ipv bier een alcoholvrij drankje ern te doen. Ook hebben wij echte originele kerstpakketten die niet overal te krijgen zijn zoals bv Tuinieren schept een band waarbij het schepje gegraveerd kan worden. Of het kerstpakket met een koelbox waarbij de koelbox zelfs met naamsbedrukking mogelijk is.

Reacties zijn gesloten.