Blog

Dag van de Verpleging, een goed moment om zorgpersoneel te bedanken

Waardeer zorgpersoneel tijdens de Dag van de Verpleging met een hartelijk gebaar

Op 12 mei vieren we de Dag van de Zorg/ ook wel dag van de Verpleging genoemd, een dag waarop we stilstaan bij de onvermoeibare inzet van alle zorgwerkers die dag in, dag uit, voor anderen zorgen. Deze speciale dag is een gelegenheid om waardering te tonen voor hun toewijding en hart voor de zorg. Waarom zou je deze dag niet vieren met een speciaal en doordacht geschenk voor het zorgpersoneel en andere betrokken relaties? Door echt na te denken over een origineel geschenk laat je zien dat je waardering hebt voor je medewerkers en relaties. Bekijk hier onze originele geschenken voor Dag van de Zorg.
Hieronder geven we een aantal redenen waarom het geven van een mooi en doordacht geschenk met de Dag van de Verpleging een positief effect kan hebben op je personeel en relaties. Blijk van waardering De dag van de zorg is het perfecte moment om je waardering te uiten voor degenen die in de frontlinie staan van de gezondheidszorg. Een attent geschenk laat zien dat hun inspanningen niet onopgemerkt blijven en dat hun toewijding gewaardeerd wordt.
Geef een morele boost In de zorgsector is motivatie cruciaal. Een mooi geschenk op deze speciale dag fungeert als een oppepper, verhoogt het moraal en stimuleert een positieve werkomgeving. Het herinnert het personeel eraan dat hun bijdragen van onschatbare waarde zijn.
Originaliteit wordt gewaardeerd Kies voor een origineel geschenk om de Dag van de Verpleging extra bijzonder te maken. Denk aan persoonlijke cadeaus zoals deze mooie goudkleurige fles met een persoonlijk kaartje, een kalender met inspirerende woorden, of een lekker Janzen verwenpakket om het zorgpersoneel te helpen ontspannen na lange diensten. Je kunt ook kiezen voor een origineel brievenbuspakket. Bekijk hier onze brievenbuspakketten voor inspiratie. Of denk eens aan een speciaal pakket of geschenk van Befit@work, deze zijn volledig gericht op fitness en gezondheid. Ideaal dus voor Dag van de Verpleging. Kijk op befitatwork.nl voor inspiratie.
Zorg voor duurzaamheid Overweeg duurzame geschenken die in lijn zijn met de principes van de gezondheidszorg. Een duurzame beker met muntzaden, herbruikbare waterflessen met logo, of een duurzame koffiemok met aardbeienzaadjes kunnen een geweldige keuze zijn.
Versterk de teamspirit Geschenken op de Dag van de Zorg kunnen ook de teamspirit versterken. Overweeg grotere geschenken die gedeeld kunnen worden, zoals een luxe picknickmand om met het hele team te gaan picknicken met de lunch, of geniet van deze speciale brievenbustaart voor het hele team.
Laat op 12 mei zien dat je het zorgpersoneel waardeert en erkenning geeft voor hun toewijding en inzet. Met een doordacht en origineel geschenk maak je deze dag extra speciaal en toon je dat de inzet van het zorgpersoneel van onschatbare waarde is. Wil je meer informatie? Of wil je samen met ons op zoek naar het perfecte geschenk? Neem dan contact met ons op.  
Maak een blijvende indruk met een Koelbox bedrukt met logo

Wil je een blijvende indruk maken? Geef een koelbox met bedrukking als relatiegeschenk

Er zijn verschillende redenen waarom het een slimme investering is om koelboxen te bestellen als relatiegeschenk. In deze blog geven we je verschillende uitstekende redenen om te kiezen voor dit praktische en veelzijdige relatiegeschenk.
Daarnaast zullen we uitleggen wat de mogelijkheden zijn bij Silvia Bruin reclame-advies. We hebben namelijk diverse modellen en kleuren in ons assortiment. Daarnaast zijn er meerdere opties met betrekking tot de bedrukking. Het is dus verstandig om je goed te laten adviseren. Uiteraard is een koelbox niet alleen voor de zomer maar kun je deze ook prima gebruiken voor een kerstpakket. Kijk op kerstpakketten123 voor meer inspiratie.
koelbox bedrukt in full colour

Hieronder een aantal redenenen om voor een koelbox met bedrukking te kiezen als relatiegeschenk:

  • Een koelbox is een praktisch geschenk: Een koelbox is een praktisch en nuttig item dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, van picknicks en buitenevenementen tot kampeertrips en roadtrips. Het kan eten en drinken koud houden voor langere periodes, waardoor het een waardevol item is voor iedereen die graag tijd buitenshuis doorbrengt.
  • Mogelijkheden voor opvallende bedrukking: Een koelbox kan worden bedrukt met een bedrijfslogo of -boodschap, wat een uitstekende gelegenheid biedt voor bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten en hun merk te promoten. De ontvanger van het geschenk wordt elke keer dat ze de koelbox gebruiken aan het bedrijf herinnerd, wat kan helpen om merkbekendheid en loyaliteit op te bouwen.
  • Een koelbox heeft een lange levensduur: Een koelbox van hoge kwaliteit kan vele jaren meegaan, waardoor het een langdurig en gedenkwaardig geschenk is. Dit betekent dat de ontvanger de koelbox nog jaren zal blijven gebruiken en ervan zal genieten, wat kan helpen om de relatie tussen het bedrijf en de ontvanger te versterken.
  • Het is een veelzijdig relatiegeschenk: Koelboxen zijn er in verschillende maten, vormen en ontwerpen om aan verschillende gelegenheden en voorkeuren te voldoen. Dit betekent dat bedrijven het type koelbox kunnen kiezen dat het beste past bij de behoeften en voorkeuren van hun klanten of werknemers, en nog steeds ruimte hebben voor maatwerk.
Over het algemeen is een koelbox dus een uitstekende keuze als relatiegeschenk omdat het praktisch is, kan worden bedrukt, lang meegaat en veelzijdig is, waardoor het een nuttig en gedenkwaardig geschenk is dat zeker door de ontvanger zal worden gewaardeerd.  

Diverse soorten en maten

Bij Silvia Bruin reclame-advies kunnen we koelboxen leveren in diverse soorten en maten. Enkele gangbare maten om uit te kiezen zijn: 10, 12, 24, 32 liter. Welke maat je het beste kunt kiezen is afhankelijk van het doel en het budget. Zo is de 12 liter koelbox zo gemaakt dat deze precies achter de stoel past in een auto. Wij kunnen je adviseren bij het kiezen van de juiste maat. Ook kun je uit diverse kleuren kiezen zoals o.a. zwart, zilver en blauw. Voor meer informatie kun je het beste contact met ons opnemen.
koelbox met logo

Koelbox met bedrukking

We kunnen de diverse koelboxen bedrukken met een logo of tekst. Dit kan doormiddel van zeefdruk, dan wordt de koelbox in 1 kleur bedrukt, direct op de zijkant. Het is echter ook mogelijk om een speciale, extra hechtende, 2D harslaagsticker op de koelbox aan te brengen. Zo kan het artwork in fullcolor worden aangebracht en het staat chic. Uiteraard kunnen wij helpen met het kiezen van de juiste bedrukking en het maken van een drukklaar ontwerp.
32 liter koelbox met logo

Origineel om te gebruiken als zomerpakket

We kunnen ook diverse mooie pakketten maken rondom een koelbox. Zo kunnen we de koelbox vullen met diverse lekkere snacks en drankjes. Erg leuk als zomerpakket om weg te geven voor de bouwvak bijvoorbeeld. Bekijk hier een voorbeeld van een zomerpakket.
zomerpakket auto koelbox duurzaam kerstpakket met originele gadgets
  Heb je interesse en wil je meer weten over mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op.
Waarom is bedrijfskleding met logo een goed idee

Hoe bedrijfskleding je bedrijf kan laten opvallen

Het hebben van bedrijfskleding voor je bedrijf kan een geweldige manier zijn om een blijvende indruk te maken op klanten en klanten. Bedrijfskleding kan werknemers ook helpen zich onderdeel van een team te voelen en hen een gevoel van verbondenheid en eenheid geven. Laten we eens kijken naar de voordelen van bedrijfskleding en hoe het je bedrijf kan onderscheiden van de concurrentie.   Softshell Jas856.17


Waarom bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft veel voordelen voor bedrijven. Het helpt bij het creëren van een imago dat mensen associëren met het merk, zoals professionaliteit en kwaliteit. Het geeft werknemers ook een gevoel van identiteit en trots op hun werk, wat kan leiden tot een verhoogd moreel, motivatie, betrokkenheid en productiviteit. Bovendien, wanneer klanten werknemers zien die kleding met een bedrijfsnaam of logo dragen, zullen ze eerder de naam van het bedrijf onthouden, waardoor het gemakkelijker wordt om het bewustzijn over je bedrijf te verspreiden.  

Wat voor soort bedrijfskleding?

Bedrijfskleding kan in veel verschillende vormen voorkomen, zoals overalls, petten, sjaals, t-shirts of jassen met logo of merknaam erop gedrukt. Je kunt kiezen uit vele soorten materialen zoals katoen of polyester, afhankelijk van het type product dat je zoekt en of in binnen- of buitenlucht werkt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Als je bijvoorbeeld werknemers hebt die buiten werken, kun je overwegen mutsen of sjaals te kopen met een logo erop gedrukt voor extra bescherming tegen het koude winterweer. Wil je weten welke soorten bedrijfskleding we bij Silvia Bruin reclame-advies zoal kunnen leveren? Bekijk dan hier onze pagina bedrijfskleding bedrukken.

Wij kunnen kleding met logo leveren

Bij Silvia Bruin reclame-advies zijn we gespecialiseerd in het leveren van bedrijfskleding met logo of merknaam erop gedrukt voor bedrijven in heel Nederland en België. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder mutsen, overalls sjaals, jassen en t-shirts, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je behoeften past. We geven ook advies en begeleiding, zodat je ervoor kunt zorgen dat de bedrijfskleding perfect is afgestemd op de individuele behoeften. Bedrijfskleding is niet alleen handig om ervoor te zorgen dat klanten je merk herkennen, maar het biedt ook andere voordelen, zoals een verbeterd moreel van werknemers of het creëren van een imago dat verband houdt met de waarden van het bedrijf. Bij Silvia Bruin reclame-advies bieden we hoogwaardige bedrijfskleding die je bedrijf helpt zich te onderscheiden van de concurrentie en je werknemers een gevoel van verbondenheid en eenheid binnen het team geeft. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!
Relatiegeschenken ideaal voor studenten
Er zijn verschillende aanleidingen om uw scholieren of studenten een giveaway of relatiegeschenk te geven. Wanneer ze op studiereis gaan, tijdens een schoolfeest, excursie, open dag en het is leuk een geschenkje weg te geven als aandenken voor kinderen die de school verlaten of studenten die examen hebben gedaan. Sommige giveaways zijn juist handig aan het begin van het schooljaar, andere juist weer op andere momenten.
In deze blog gaan we wat dieper in op de volgende onderwerpen: Waarom zijn studenten een goede doelgroep voor je giveaway campagne? Welke soorten geschenken zijn geschikt om aan studenten te geven? Wanneer kun je het beste je geschenken weggeven aan studanti diefstal rugtasenten?
 

Aan welke relatiegeschenken en giveaways moet je denken voor studenten?

  1. Schrijfwaren: Schrijf en kantoor items zoals pennen, potloden, markeerstiften, een handig notitieblok en plaknotities zijn altijd handig voor studenten. U kunt deze items aanpassen met het logo of de slogan van uw merk om een blijvende indruk te maken.
  2. Rugzakken: Rugzakken zijn een geweldig relatiegeschenk voor studenten omdat ze kunnen worden gebruikt om boeken, laptops en andere schoolspullen te dragen. Overweeg om het logo of de boodschap van je merk aan de tas toe te voegen om de merkbekendheid te vergroten. Deze anti diefstal rugtas is zeer geschikt. Maar we hebben bijvoorbeeld deze handige lichtgewicht duurzame rugtasjes.
  3. Waterflessen en drinkbekers: Veel studenten dragen waterflessen bij zich om de hele dag gehydrateerd te blijven. Overweeg om studenten een hoogwaardige, herbruikbare waterfles te geven met het logo of de boodschap van uw merk erop. Zo is deze RVS themosfles van 500 ml een aanrader. Maar voor de sportievelingen hebben we bijvoorbeeld ook handige shakebekers.
  4. Technische accessoires: Veel studenten vertrouwen op technologie om hun cursussen te voltooien. Je zou kunnen overwegen om technische accessoires weg te geven, zoals telefoonopladers, powerbanks, veiliheidskits, USB-drives of oordopjes met het logo van je merk erop.
  5. Kledingstukken: Merkkledingstukken zoals t-shirts, hoodies of mutsen kunnen een geweldige manier zijn om een gevoel van schoolgeest en trots te creëren. Overweeg deze items weg te geven als prijzen of incentives voor deelname aan schoolactiviteiten.
  6. Snacks: Studenten zijn vaak druk en onderweg, dus snacks worden altijd gewaardeerd. Overweeg om studenten gezonde snacks zoals mueslirepen, trailmix of fruit cadeau te doen met het logo of de boodschap van je merk op de verpakking. Pepermuntjes, kauwgom of stroopwafels doen het ook altijd goed, zeker tijdens een studiereis.
  Bij het kiezen van relatiegeschenken en giveaways voor studenten is het belangrijk om rekening te houden met de bruikbaarheid van de items. Je wilt iBlikje pepermuntjes eigen vormtems weggeven die studenten daadwerkelijk zullen gebruiken en waarderen, in plaats van iets dat in de prullenbak belandt. Bovendien wilt u misschien de branding en berichten op de geschenken overwegen, omdat dit een geweldige manier kan zijn om de naamsbekendheid te vergroten en een positieve associatie met uw bedrijf of organisatie te creëren.

Waarom zijn studenten een goede doelgroep voor promotionele giveaways?

  1. Studenten hebben beperkte budgetten: de meeste studenten hebben beperkte financiële middelen en zijn altijd op zoek naar manieren om geld te besparen. Promotionele weggeefacties kunnen hen gratis producten of diensten bieden die ze zich anders misschien niet kunnen veroorloven.
  2. Studenten zijn social media-savvy: veel studenten zijn actief op sociale mediaplatforms en zullen waarschijnlijk hun ervaringen met de promotionele weggeefacties delen. Dit biedt bedrijven gratis advertenties en helpt hen om een breder publiek te bereiken.
  3. Studenten zijn toekomstige klanten: studenten zijn vaak bezig met het vormen van levenslange merkvoorkeuren. Door ze in een vroeg stadium te benaderen, hebben bedrijven de mogelijkheid om merkloyaliteit te creëren die kan leiden tot toekomstige aankopen.
  4. Studenten zijn een diverse groep: studenten komen uit een breed scala aan achtergronden en hebben verschillende interesses en behoeften. Dit stelt bedrijven in staat om hun promotionele weggeefacties aan te passen aan specifieke groepen studenten en gerichte marketingcampagnes te maken.
  5. Studenten zijn influencers: studenten zijn vaak trendsetters en influencers onder hun leeftijdsgenoten. Door studenten te targeten met promotionele weggeefacties, hebben bedrijven het potentieel om een breder publiek te bereiken via mond-tot-mondreclame.

Op welk moment kun je het beste relatiegeschenken weggeven aan studenten?

Dit is natuurlijk afhankelijk van het soort product dat je wilt geven. Als je het algemeen wilt houden door verschillende schrijfwaren weg te geven, of rugzakken, etuis, agenda’s, et cetera, dan is het beste moment aan het begin van een schooljaar, omdat deze items vanaf het begin van het schooljaar erg nuttig zijn. Je kunt er echter ook voor kiezen om juist iets weg te geven wat gebruikt kan worden tijdens de schoolvakantie. Geef het dan weg aan het begin van de vakantie. Zo krijgt de student over het algemeen een positieve associatie met het product. Het is ook mogelijk om juist iets weg te geven na het behalen van het examen om de student zo te feliciteren. Dit kan ook een hele positieve uitwerking hebben omdat je product en naam dan gelinkt worden aan deze positieve gebeurtenis. Ook vlak voor een excursie of schoolreis kun je bepaalde producten weggeven voor een goede naamsbekendheid.   Wij helpen je graag met het vinden van de juiste geschenken en de juiste timing om deze weg te geven!
De 7 leukste relatiegeschenken voor de BBQ!

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk waar iedereen blij van wordt?

Kijk snel naar de 7 leukste relatiegeschenken met BBQ thema. Wij hebben een groot assortiment relatiegeschenken voor outdoor en BBQ.

Klik op onderstaande link om naar de blog te gaan:

De 7 leukste relatiegeschenken voor de BBQ

Tips Aanleveren (Druk)bestanden

Heeft u ons blog al gelezen over het aanleveren van drukbestanden? en wat daar allemaal bij komt kijken en wat belangrijk is?

U kunt het lezen door op onderstaande link te klikken:

Tips aanleveren drukbestanden

De 10 leukste relatiegeschenken voor de zomer

De 10 leukste relatiegeschenken voor de zomer!

Tijdens de zomermaanden kun je net weer even andere relatiegeschenken geven dan in de rest van het jaar. Door het mooie weer zijn er iets meer mogelijkheden, zoals petjes, zonnebrillen, handdoeken, en zelfs slippers! De klant raakt aangenaam verrast bij het ontvangen van een zomergeschenk en je speelt in op het vakantiegevoel dat een positief einde geeft aan je klantcontact momentje. Verder gaan er veel mensen op vakantie, en kun je daar ook mooi op inspelen! Wij zetten de 10 leukste relatiegeschenken en 1 extra van de zomer voor je op een rijtje:

1. Zomerpakket

Goed voorbereid op reis met de leukste zomerpakketten! Ga bijvoorbeeld lekker naar het strand met dit zomerpakket. Voor maar €14,45 geeft u een super leuk zomergeschenk aan uw personeel of relaties! De tas en zonnebril kunnen zelfs nog bedrukt worden, dus valt uw logo mooi op op de drukke zomerstranden!

2. Slippers

slippers

Iedereen draagt ze in de zomer! Slippers in de meest uiteenlopende kleuren en ontwerpen. Ze zijn leuk, passen altijd en zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Een leuke, en originele manier om klanten en relaties te verrassen met zo’n leuk geschenk!

3. Powerbank

koffer powerbank

Powerbank 3 in1 met luidspreker

Je mobiel, foto toestel, e-reader, tablet, je wilt ze allemaal graag gebruiken, maar de accu gaat niet lang genoeg mee. Een powerbank is dé oplossing! Makkelijk mee te nemen, en je kunt tussendoor je favoriete gadget opladen zodat je niet zonder stroom zit. Ze zijn er in de meest leuke en uitlopende uitvoeringen, dus er is een leuke powerbank voor iedereen! Sommige powerbanks hebben een speaker ingebouwd, dus kun je tijdens het zonnen ook nog genieten van je favoriete muziek! De meeste powerbanks hebben een grote bedrukkingsruimte, dus is je bedrijf goed zichtbaar!

4. Duurzaam picknick speelkleed met speelstukken

[caption id="attachment_4616" align="alignnone" width="419"]duurzaam picknick speelkleed Duurzaam picknick speelkleed waterafstotend
met 3 spellen.[/caption] Met dit duurzame 2 in 1 picknick speelplaid wordt het deze zomer lekker buiten genieten. Dit speelkleed, met een afmeting van ± 150 x 130 cm, is vervaardigd van ca 22 gerecyclede PET flessen. Dit duurzame geschenk is dus ook nog eens goed voor het milieu. Op het plaid zijn 3 spellen verwerkt: boter, kaas en eieren, Ludo (dit lijkt heel erg op mens erger je niet) en Dammen. Hierdoor wordt je picknick, strand- of park bezoek nog veel leuker en uitdagender. Daag je vrienden of familie leden uit voor een lekker spelletje en maak zo van je picknick een onvergetelijke dag. De onderkant is van waterafstotend materiaal gemaakt wat, ook op een natte ondergrond, zorgt voor een comfortabele picknick. Het speelplaid wordt geleverd inclusief houten speelstukken en een dobbelsteen dus klaar voor gebruik.

5. Zonnebril

zonnebril3

zonnebril2

Wie draagt er niet graag een zonnebril? Overal komt de zonnebril van pas en is daarom ook een geschenk wat heel vaak wordt uitgedeeld op festivals, evenementen en noem maar op! De bedrukking kan op de pootjes van de bril en zonnebrillen zijn te bestellen in ontzettend veel kleuren!

6. Trolley

Lekker een weekje naar het buitenland of een weekendje Nederland in de zomer. Dan heb je natuurlijk bagage! Met een gepersonaliseerde trolley heb je alles bij je, en door de wieltjes neem je je bagage super makkelijk mee. De trolley kan zo mee met de handbagage in het vliegtuig en door het grote drukoppervlakte is je logo of boodschap duidelijk zichtbaar! Silvia Bruin reclame-advies kan deze trolley bedrukken met uw naam of logo of de naam van de werknemer. Ook een super mooi cadeau voor in het zomerpakket of kerstpakket kijk hier voor inspiratie.

7. Caps met logo

Newsletter-Seasonality-600px-NL_06-met-logo

In de warme zomermaanden is het heerlijk om een pet te dragen tegen de zon. Dit doen dan ook veel mensen, zowel thuis, als op vakantie. Een beter relatiegeschenk kun je bijna niet weggeven! Een pet is gemakkelijk te dragen en er is ruimte genoeg om uw logo of boodschap op te laten drukken of borduren.

8. Bierfrisbee

drankjes frisbee

Deze 2-in-1 frisbee is te leuk! Naast frisbee is het tevens te gebruiken als dienblad. Je kunt er 6 drankjes in kwijt, dus ontzettend leuk en handig voor een BBQ met familie en vrienden of neem deze super leuke frisbee mee naar de camping of je favoriete festival! De 2-in1 frisbee is te bedrukken met je logo of kleine tekst. Het valt in ieder geval op! Een uniek nieuw relatiegeschenk.

9. Puzzelboekje met uitslagen op je website

puzzelboekje

Dit puzzelboekje bestaat uit 45 pagina’s met woordzoekers, kruiswoordpuzzels, cryptolines, filippines, kriskraspuzzels, woordtrapjes, paardensprongzoekers.

De hele buitenzijde, zowel voor als achter, kan geheel bedrukt worden naar uw eigen wens. Hierdoor heeft u een mooi groot oppervlakte om uw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen! En wie neemt er nou niet een puzzelboekje mee op vakantie leuk voor op de achterbank van de auto en geschikt voor het hele gezin.

De oplossingen van de puzzels worden aangeleverd in een PDF of JPEG bestand! Zo kunt u de antwoorden bijvoorbeeld op uw website zetten. Dit kunt u vermelden in het boekje waardoor je ervoor zorgt dat er extra verkeer komt naar de website of Social media pagina. Ook zou u de antwoorden kunnen verdelen over verschillende websites. Boven de antwoorden kunt u bijvoorbeeld aanbiedingen of artikelen plaatsen waarvan u wilt dat ze extra opvallen.

[caption id="attachment_5975" align="alignnone" width="462"]Powerbank bamboe met zonnepaneel Powerbank bamboe met zonnepaneel[/caption]

10. powerbank op zonne energie handig voor mee op vakantie

De powerbank heeft een capaciteit van 8.000mAh  en is gemaakt van FSC gecertificeerd bamboe. Maar dat is nog niet alles! Dit product bevat tevens een zonnepaneel voor het opladen van de powerbank in de zon. Onderweg telefoons of andere mobiele apparaten opladen is hiermee dus zeer eenvoudig. Laad tot drie apparaten tegelijkertijd op door middel van de juiste oplaadkabel met de powerbank te verbinden. Deze unieke powerbank wordt verpakt in een mooie geschenkverpakking en wordt geleverd inclusief oplaadkabel voor de powerbank zelf. Bedrukking van de powerbank: We bedrukken de powerbank op de bovenzijde doormiddel van lasergravure. Het maximale drukformaat is 60 x 25 mm. Eventueel is de bedrukking ook in full colour uit te voeren d.m.v. digital print. Formaat 69 x 30 mm. klik hier voor meer informatie  

10 a Smartphone controller

controller relatiegeschenk

video controller voor smartphone

Wilt u meer informatie, prijzen opvragen of bent u op zoek naar andere relatiegeschenken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: info@silviabruin.nl of bel naar 0226-422505! Wij helpen u graag verder. Ook kunt u voor andere ideeën nog op onze website kijken: https://www.silviabruin.nl.

Reacties zijn gesloten.