Zoektocht naar relatiegeschenken als zomergeschenk


Vlak voor de zomervakantie kwam K_Dekker uit Warmenhuizen bij ons met de vraag of wij leuke zomergeschenken konden leveren voor het personeel. Ze waren echt op zoek naar een leuk bedankje voor de zomervakantie, waar iedereen écht wat aan zou hebben en wat bij iedereen in de smaak zou vallen.

Dit vonden wij een leuke uitdaging, en zijn direct op zoek gegaan naar geschikte geschenken. Wat ons leuk leek was o.a. een strandstoel, mini draadloze bluetooth speaker, parasol, strandbal en koelbox. Deze artikelen stelden wij voor aan K_Dekker, en samen gingen wij kijken wat wel en niet geschikt was. Sommige geschenken vielen af omdat ze bijvoorbeeld niet in de juiste kleuren beschikbaar waren, en sommige geschenken vielen af omdat ze te groot waren. Het werd duidelijk dat wij iets zochten dat; voor het personeel in de bouw geschikt moest zijn, niet te groot mocht zijn zodat men het gemakkelijk mee kon nemen, en het moest in de juiste kleurstelling beschikbaar zijn.

Na een leuke zoektocht heeft K_Dekker uiteindelijk gekozen voor de volleybal. Wij konden hier al een mooie opmaak van meesturen bij de offerte en dat werd enthousiast ontvangen! Vervolgens is de andere keuze op de koelbox gevallen. Het bleek nog een hele uitdaging om een geschikte koelbox te vinden, in de juiste kleur, van het juiste formaat en die nog niet uitverkocht was vanwege de zomer. K_Dekker kwam zelf met een leuke slagzin voor op de koelbox, en zowel de koelbox als de volleybal zijn erg goed ontvangen door het personeel!

Kortom: Een geslaagde samenwerking bij deze opdracht!
Kijk voor onze koelboxen met logo op deze pagina: koelbox met logo

Reacties zijn gesloten.