De 10 leukste relatiegeschenken voor de zomer


De 10 leukste relatiegeschenken voor de zomer!

Tijdens de zomermaanden kun je net weer even andere relatiegeschenken geven dan in de rest van het jaar. Door het mooie weer zijn er iets meer mogelijkheden, zoals petjes, zonnebrillen, handdoeken, en zelfs slippers! De klant raakt aangenaam verrast bij het ontvangen van een zomergeschenk en je speelt in op het vakantiegevoel dat een positief einde geeft aan je klantcontact momentje. Verder gaan er veel mensen op vakantie, en kun je daar ook mooi op inspelen! Wij zetten de 10 leukste relatiegeschenken en 1 extra van de zomer voor je op een rijtje:

1. Zomerpakket

Goed voorbereid op reis met de leukste zomerpakketten! Ga bijvoorbeeld lekker naar het strand met dit zomerpakket. Voor maar €14,45 geeft u een super leuk zomergeschenk aan uw personeel of relaties! De tas en zonnebril kunnen zelfs nog bedrukt worden, dus valt uw logo mooi op op de drukke zomerstranden!

2. Slippers

slippers

Iedereen draagt ze in de zomer! Slippers in de meest uiteenlopende kleuren en ontwerpen. Ze zijn leuk, passen altijd en zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Een leuke, en originele manier om klanten en relaties te verrassen met zo’n leuk geschenk!

3. Powerbank

koffer powerbank

Powerbank 3 in1 met luidspreker

Je mobiel, foto toestel, e-reader, tablet, je wilt ze allemaal graag gebruiken, maar de accu gaat niet lang genoeg mee. Een powerbank is dé oplossing! Makkelijk mee te nemen, en je kunt tussendoor je favoriete gadget opladen zodat je niet zonder stroom zit. Ze zijn er in de meest leuke en uitlopende uitvoeringen, dus er is een leuke powerbank voor iedereen! Sommige powerbanks hebben een speaker ingebouwd, dus kun je tijdens het zonnen ook nog genieten van je favoriete muziek! De meeste powerbanks hebben een grote bedrukkingsruimte, dus is je bedrijf goed zichtbaar!

4. Zonnecremé

zonnebrand creme2

zonnebrand uit elkaar met logo

Onmisbaar in de zomer en de zon: Zonnebrand crème. Tegenwoordig in heel veel leuke verpakkingen verkrijgbaar en ook nog te personaliseren. Dit maakt zonnebrand crème een heel leuk relatiegeschenk.De verpakking zoals hierboven afgebeeld, staat voor samenwerking. En kan je dus uit elkaar halen waardoor je een zonnebrand en aftersun als setje hebt

5. Zonnebril

zonnebril3

zonnebril2

Wie draagt er niet graag een zonnebril? Overal komt de zonnebril van pas en is daarom ook een geschenk wat heel vaak wordt uitgedeeld op festivals, evenementen en noem maar op! De bedrukking kan op de pootjes van de bril en zonnebrillen zijn te bestellen in ontzettend veel kleuren!

6. Trolley

Lekker een weekje naar het buitenland of een weekendje Nederland in de zomer. Dan heb je natuurlijk bagage! Met een gepersonaliseerde trolley heb je alles bij je, en door de wieltjes neem je je bagage super makkelijk mee. De trolley kan zo mee met de handbagage in het vliegtuig en door het grote drukoppervlakte is je logo of boodschap duidelijk zichtbaar!

7. Caps met logo

Newsletter-Seasonality-600px-NL_06-met-logo

In de warme zomermaanden is het heerlijk om een pet te dragen tegen de zon. Dit doen dan ook veel mensen, zowel thuis, als op vakantie. Een beter relatiegeschenk kun je bijna niet weggeven! Een pet is gemakkelijk te dragen en er is ruimte genoeg om uw logo of boodschap op te laten drukken of borduren.

8. Bierfrisbee

drankjes frisbee

Deze 2-in-1 frisbee is te leuk! Naast frisbee is het tevens te gebruiken als dienblad. Je kunt er 6 drankjes in kwijt, dus ontzettend leuk en handig voor een BBQ met familie en vrienden of neem deze super leuke frisbee mee naar de camping of je favoriete festival! De 2-in1 frisbee is te bedrukken met je logo of kleine tekst. Het valt in ieder geval op!
Een uniek nieuw relatiegeschenk.

9. Puzzelboekje met uitslagen op je website

puzzelboekje

Dit puzzelboekje bestaat uit 45 pagina’s met woordzoekers, kruiswoordpuzzels, cryptolines, filippines, kriskraspuzzels, woordtrapjes, paardensprongzoekers.

De hele buitenzijde, zowel voor als achter, kan geheel bedrukt worden naar uw eigen wens. Hierdoor heeft u een mooi groot oppervlakte om uw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen! En wie neemt er nou niet een puzzelboekje mee op vakantie
leuk voor op de achterbank van de auto en geschikt voor het hele gezin.

De oplossingen van de puzzels worden aangeleverd in een PDF of JPEG bestand! Zo kunt u de antwoorden bijvoorbeeld op uw website zetten. Dit kunt u vermelden in het boekje waardoor je ervoor zorgt dat er extra verkeer komt naar de website of Social media pagina. Ook zou u de antwoorden kunnen verdelen over verschillende websites. Boven de antwoorden kunt u bijvoorbeeld aanbiedingen of artikelen plaatsen waarvan u wilt dat ze extra opvallen.

10. USB met micro usb aansluiting voor je Smartphone

usb micro usb

Ontzettend handig! Deze USB stick van 16GB heeft tevens een micro USB aansluiting. Hiermee kun je super eenvoudig de foto’s, filmpjes en andere bestanden van je telefoon of tablet overzetten naar je USB en is je telefoon weer leeg, of heb je een veilige back-up! Ook werkt dit proces natuurlijk andersom, en kun je bestanden of foto’s van je computer heel makkelijk opslaan op je telefoon. Verkrijgbaar in veel mooie kleuren. Zoekt u een andere geheugen bv 8 GB of een andere uitsraling vande USB stick neem dan contact met ons op.

10 a Smartphone controller

controller relatiegeschenk

video controller voor smartphone

Wilt u meer informatie, prijzen opvragen of bent u op zoek naar andere relatiegeschenken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: info@silviabruin.nl of bel naar 0226-422505! Wij helpen u graag verder. Ook kunt u voor andere ideeën nog op onze website kijken: https://www.silviabruin.nl.

Deel dit via:

Reageren is niet mogelijk