Paas pakketten en Paasgeschenken

Paaspakketten of paasgeschenken mogelijk met logo.

Heerlijk onze Paasgeschenken of je nu iets zoekt met chocolade of juist een geheel Paaspakket naar eigen ontwerp wij helpen u graag. En zoals jullie weten hebben wij niet alle Paasartikelen op onze website staan. Dus vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons voor een uniek Paas cadeau!


De Paasgeschenken van 2024

De Paasgeschenken van 2024 staan weer klaar en wat hebben we weer leuke ideeën gevonden van een mindset Paas cadeau tot leuke originele Paasgeschenken met logo of naam van uw medewerkers. Maar ook kan u een eigen paaskaart toevoegen waarbij onze vormgever graag helpt met het ontwerp. Kijk bijvoorbeeld eens bij deze duurzame waterfles gevuld met heerlijke paaseitjes?

Bij Silvia Bruin reclame-advies kunt u zelf de paaspakketten samenstellen zoals u bij ons gewenst bent met de kerstpakketten. Dan heeft u ook een Paaspakket die geheel bij uw medewerkers past. Neem contact met ons en wij helpen u graag.

Paasgeschenk door de brievenbus

Zoekt u een Paasgeschenk dat door de brievenbus past? Silvia Bruin reclame-advies heeft dit jaar weer een paar unieke Paasgeschenken waarmee u aan uw medewerkers laat zien dat u ze waardeert. Bijvoorbeeld een leuk brievenbusgeschenk gevuld met heerlijke paaseitjes en gecombineerd met thee en honing.

Paaspakketten zelf samenstellen:

Wilt u eens wat anders en een paaspakket geheel samenstellen. Bij ons kan u de paaspakketten zelf samenstellen met heerlijke etenswaren maar ook met producten voorzien van uw logo let op hier zit wel een langere levertijd op.
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Paasgeschenken met logo of eigen Paaskaart

Paasgeschenken 2023

Op zoek naar origineel paasgeschenk van chocolade eieren tot paaspakketten met eigen logo. Een mooi paascadeau voor uw medewerkers

De voordelen van het geven van paascadeaus aan werknemers

Het is weer bijna pasen en dus wordt het tijd om na te denken over welke cadeaus je je medewerkers voor deze feestdag kunt geven. Van met chocolade gevulde eieren tot speciale pakketten die rechtstreeks in hun brievenbus worden bezorgd, er is een overvloed aan opties beschikbaar voor diegenen die hun waardering willen tonen. Maar waarom zou je de moeite nemen om paasgeschenken of paaspakketten te geven? In deze tekst bespreken we de voordelen van het geven van paascadeaus aan werknemers, evenals enkele ideeën over hoe u de gelegenheid speciaal kunt maken.

De voordelen van het geven van paascadeaus of pakketten aan werknemers

Uw werknemers een paascadeau geven is een geweldige manier om waardering te tonen en het moreel op de werkplek te verhogen. Het is een eenvoudig gebaar dat ervoor zorgt dat ze zich gewaardeerd voelen, wat op zijn beurt leidt tot verhoogde productiviteit en werkplezier. Bovendien, door de tijd uit uw drukke schema te nemen om een paasgeschenk aan elke werknemer te geven, stuurt u een bericht dat u om hen geeft en hun werk waardeert. Dit gebaar zal niet onopgemerkt blijven en zal helpen bij het bevorderen van positieve relaties op de werkplek.

Wat voor soort paasgeschenken kun je geven in 2024?

Als het gaat om het geven van paascadeaus, zijn er veel verschillende opties beschikbaar. Met chocolade gevulde eieren zijn een populaire keuze geworden vanwege hun betaalbaarheid en gemakkelijke beschikbaarheid. Als u echter iets origineler of zinvoller wilt, overweeg dan om gepersonaliseerde pakketten te verzenden die gevuld zijn met lekkernijen zoals chocoladehaas of paaseieren. Zo hebben we deze leuke verrassingstas met chocoladehaas, paaseitjes en Tony repen. Of een origineel pakket met verschillende lekkernijen, deze kun je perfect thuis laten bezorgen door de brievenbus. Je kunt ook kiezen voor meer praktische items zoals deze regenmeter met logo gevuld met paaseitjes of sleutelhangers in 3D vorm of met logo erop gedrukt. Als het budget het toelaat, waarom zou u uw werknemers dan niet trakteren op een leuke paas verrassing? We hebben nog veel meer leuke, originel opties dus bekijk gauw ons assortiment aan paasartikelen voor 2024! Wat u ook kiest als uw cadeauoptie, zorg ervoor dat het betekenis heeft, zodat uw werknemers weten dat u extra attentvol bent geweest bij het selecteren van hun geschenken. Ook helepen wij u graag met een bijpassend kaartje met eigen tekst of logo.

Waarom geven we paascadeaus weg?

Pasen wordt traditioneel geassocieerd met vernieuwing en wedergeboorte – het is een tijd waarin gezinnen samenkomen en het seizoen vieren met eten en festiviteiten. Als zodanig is het volkomen logisch dat bedrijven deze traditie omarmen door doordachte of heerlijke geschenken weg te geven tijdens deze feestperiode. Het is niet alleen een uitgelezen kans voor werkgevers om dankbaarheid te uiten richting hun medewerkers, maar geeft iedereen ook iets speciaals waar ze in deze regenachtige dagen naar uit kunnen kijken. Door speciale cadeaus weg te geven tijdens deze feestdagen, kunnen werkgevers er ook voor zorgen dat hun team het hele jaar door gemotiveerd blijft en tegelijkertijd positieve relaties op het werk bevordert!

Concluderend zijn er tal van voordelen verbonden aan het weggeven van paascadeaus op de werkplek – van het stimuleren van het moreel onder personeelsleden tot het versterken van relaties tussen collega’s. Bovendien, door te kiezen voor unieke geschenken zoals gepersonaliseerde Paaspakketten gevuld met traktaties kunnen werkgevers ervoor zorgen dat hun medewerkers zich echt gewaardeerd voelen tijdens deze feestperiode! Dus waarom zou u nu geen gebruik maken van deze kans door uw team te laten zien hoeveel ze voor u betekenen? Met slechts een paar simpele gebaren kun je ervoor zorgen dat iedereen zich gewaardeerd voelt op de werkvloer.

Reacties zijn gesloten.