Dag van de zorg 2022 cadeau

Op zoek naar een mooi cadeau voor uw zorg personeel?
Wij helpen u graag met ene passend cadeau of thema geschenk voor de dag van de zorg met de nieuwste ideeën voor 2022

Of het nu gaat om de dag van de verpleging of een mooi evenement om uw medewerkers in het zonnetje te zetten, Silvia Bruin reclame-advies helpt al meer dan 25 jaar om een uniek cadeau te verzinnen.

Dag van de zorg 2022 cadeau of geschenk voor uqw personeel
Dag van de zorg 2022

De dag van de zorg is de dag waar we het harde werken van onze medewerkers belonen. Silvia Bruin reclame-advies verzorgt al meer dan 25 jaar deze geschenken en helpt u graag om het cadeau voor 2022 te vinden.

De dag van de zorg en een duurzaam geschenk

U zoekt bijvoorbeeld een duurzaam geschenk voor deze dag, wat dacht u van deze mooie duurzame waterfles
Daarmee laat u niet alleen zien dat u uw zorgpersoneel waardeert maar ook als werkgever nadenkt over duurzaamheid en dit hierdoor uitstraalt naar uw medewerkers.

Dit bloempotje met aardbeien zaadjes is tevens te gebruiken als koffiemok!

Een bloempotje en koffiemok ineen, met een pakje aardbeien zaadjes in meerdere vrolijke kleuren. Als het plantje groot genoeg is om deze over te zetten in de tuin, dan is de bloempot tevens ook in de vaatwasser schoon te maken en te gebruiken als koffiemok. De goed ontworpen rand zorgt voor een dubbele wand, om te voorkomen dat de hand verbrand bij het drinken.

De duurzame mok is verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, blauw, rood, oranje, groen en bruin.

Een erg leuk geschenk voor de lente en de zomer.

Zoekt u nog meer duurzame relatiegeschenken kijk dan ook op onze andere pagina en ga naar Ecologische relatiegeschenken voor originele ideeën die net iets anders zijn.

Reacties zijn gesloten.