Milieuvriendelijke evenement polsbandjes

Bent u op zoek naar polsbandjes/toegangsbandjes met iets extra’s voor uw evenement? En vindt u het belangrijk dat er goed voor het milieu gezorgd wordt? Dan kunt u met een gerust hart kiezen voor onze milieuvriendelijke polsbandjes met zaden.

Helemaal geen afval, maar bloemen!
Met onze duurzame polsbandjes heeft u helemaal geen afval. Dit komt omdat de polsbandjes gemaakt zijn van geperst papier en hiertussen zijn bloemenzaadjes verwerkt. Dus na het evenement kan iedereen zijn of haar polsbandje planten en genieten van de mooie bloemen die er uit groeien.
Op deze manier is er ‘zero-waste’, dus goed voor het milieu en heeft uw bezoeker nog veel langer uw evenement in gedachten! Een échte win-win situatie.

Deze eco polsbandjes worden bedrukt met milieuvriendelijke inkt
Doordat je veel langer plezier hebt van dit ecologische toegangsbandje, is dit product super leuk voor scholen, diverse (bedrijfs)-evenementen en voor bewustzijn-campagnes. De polsbandjes zijn te bedrukken. Hier wordt natuurlijk ook milieuvriendelijke inkt voor gebruikt! Zo bent u echt maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen.

Groot assortiment milieuvriendelijke relatiegeschenken
Bij ons heeft u keuze uit een assortiment van meer dan 20.000 artikelen. En ook voor ecologische en milieuvriendelijke relatiegeschenken hebben wij een zeer ruim aanbod. Wij kunnen alles leveren met bedrukking naar uw wens. Ga naar onze website voor een gedeelte van ons assortiment

Zo hebben wij ook milieuvriendelijke lippenbalsems en papieren reclame die 100% biologisch afbreekbaar zijn, ecologische kerst(boom) hangers, met zaadjes, MVO buigbare liniaal van gerecycled plastic, pennen met zaadjes en nog veel, veel meer!

Op onze website hebben wij slechts een beperkt aantal artikelen te zien, maar als u op zoek bent naar iets specifieks, neem dan vooral contact op, want wij kunnen alles leveren. Wij leveren al meer dan 25 jaar in Nederland en België. Bel naar 0226-422505 of neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Ook voor spoedopdrachten
Silvia Bruin Reclame Advies heeft heel veel ervaring in spoedopdrachten. Heeft u dus sneller dan normaal uw milieuvriendelijke polsbandjes nodig? Zeer grote kans dat wij nog op tijd kunnen leveren! Door onze jarenlange ervaring en doorzettingsvermogen kunnen wij u vaak toch nog helpen. Dus neem ook bij leuke opdrachten met spoed gerust contact op!

Reageren is niet mogelijk