Zomerpakketten

Wij merken dat het steeds populairder wordt om werknemers een leuk zomerpakket te geven, voor in de vakantie. Een blijk van waardering in de zomerperiode, wat toch vaak een bijzondere periode is. Uw werknemers krijgen lekker vakantie en tijd met het gezin, en wij zien dat werkgevers daar al meer op in willen spelen door iedereen te verrassen met een diversiteit aan zomerpakketten.

En dit wordt ook zeer gewaardeerd door de werknemers! Wij krijgen super enthousiaste reacties.

Een kleinigheidje of compleet zomerpakket

Of u nu op zoek bent naar een kleinigheidje voor de zomer, of een compleet zomerpakket met alles er op en er aan, bij ons is er volop keus. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het samenstellen van de leukste kerstpakketten, en hebben keus uit meer dan 20.000 artikelen! Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor een perfect passend zomerpakket voor uw werknemers of relaties. Er is echt voor ieder wat wils!

Populaire zomerpakketten

De zomerpakketten die wij op dit moment het meest samenstellen zijn het BBQ Zomergeschenk pakket en de koelbox met bedrukking (ook met inhoud mogelijk). Dit zijn natuurlijk zomerpakketten met artikelen die helemaal geschikt zijn voor de zomerperiode en waar uw werknemers meerdere jaren plezier van hebben.

Maar ook over onze andere zomerpakketten zijn wij erg enthousiast! Bijvoorbeeld de pakketten met een draagbare speaker, of de speaker/cooler in-één! Super leuk om thuis te gebruiken, maar ook op het strand, onderweg of op vakantie.

Voor elke doelgroep een passend zomerpakket

Wij hebben heel veel ervaring in de meest uiteenlopende doelgroepen. Wij hebben bijvoorbeeld veel bedrijven met mannelijke werknemers dus wij hebben echt leuke gadgets en de mogelijkheid om stoere zomerpakketten te maken. Maar voor vrouwen hebben wij natuurlijk ook genoeg inspiratie!

Bezorging

Al onze pakketten kunnen wij bezorgen, of bij uw werknemers thuis laten bezorgen. Wij bezorgen in heel Nederland en België! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en prijzen.

Bel of mail voor meer informatie naar: 0226-422505 of info@silviabruin.nl. Wij helpen u graag verder, en denken graag met u mee!

Reageren is niet mogelijk