Zomerpakketten

Zomerpakketten voor bedrijven en instellingen

Bent u op zoek naar een zomerpakket? Of een goed alternatief ipv van de zomerborrel? Bij Silvia Bruin Reclameadvies bent u ook in de zomer aan het juiste adres voor de leukste themapakketten. Geef die als zomerpakket aan uw personeel of relaties en ze zullen ontzettend verrast zijn! Denk bijvoorbeeld aan het begin van de zomervakantie periode, of na het doen van een goede zomeropdracht! Zo geeft u blijk van uw waardering.

Zomerpakketten voor mannen en vrouwen

Zoekt u speciaal een pakket voor mannen of vrouwen? Of juist een familie zomerpakket. Wij hebben een zomerpakket voor elk budget. Mocht u andere wensen hebben of producten willen toevoegen? Dat is bij ons geen enkel probleem! Neem gerust contact op met ons voor een scherpe offerte en de leukste ideeën!

Ook kunnen wij in uw naam de pakketten laten thuisbezorgen en er een persoonlijke brief of kaart bij invoegen. Wij helpen u graag met het ontwerp zodat het een echt persoonlijk pakket wordt.

Wilt u nog meer pakketten zien kijk dan op onze andere website kerstpakketten123 Deze website hebben wij speciaal opgezet vanwege het grote succes van onze kerstpakketten.

Reageren is niet mogelijk