Zomerpakketten voor 2023

Wilt u deze zomer een mooi zomerpakket voor uw medewerkers of klanten, wij hebben ruime keuze en helpen u graag met een passend zomer cadeau. Zoals u weet kunt u het pakket ook bij ons samenstellen vraag dan vrijbijvend een offerte aan.

Zomerpakketten voor bedrijven en instellingen

Bent u op zoek naar een zomerpakket? Of een goed alternatief ipv van de zomerborrel? Bij Silvia Bruin Reclame advies bent u ook in de zomer aan het juiste adres voor de leukste themapakketten. Geef die als zomerpakket aan uw personeel of relaties en ze zullen ontzettend verrast zijn! Denk bijvoorbeeld aan het begin van de zomervakantie periode, of na het doen van een goede zomeropdracht! Zo geeft u blijk van uw waardering.

 

Duurzaam zomerpakket als blijk van waardering

Wilt u als mvo bedrijf laten zien dat u ook duurzaam bezigt bent laat dat dan ook in uw zomerpakket zien.
Wat dacht u van een duurzame rugtas of een gerecycled  picknickplaid? Bij Silvia Bruin reclame -advies helpen
wij graag met een passend duurzaam zomer cadeau.

Zomerpakket met Anti diefstal tas https://silviabruin.nl/product/zomerpakket-veilig-op-weg-met-anti-diefstal-rugtas/

Zomergeschenk in zomerpakketten

Zoekt u een zomergeschenk dat past bij het zomerpakket? Waardoor u uw logo of eigen tekst op een mooie passende manier bij het pakket in kan voegen? Ook dat kan Silvia Bruin reclame-advies verzorgen. Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in relatiegeschenken en hebben keuze uit meer dan 20.000 artikelen.
Van badlakens tot waterflessen en stubbys wij helpen u graag.

 

Zomerpakketten voor mannen en vrouwen

Zoekt u speciaal een zomerpakket voor mannen of vrouwen? Of juist een familie zomerpakket. Wij hebben een zomerpakket voor elk budget. Mocht u andere wensen hebben of producten willen toevoegen? Dat is bij ons geen enkel probleem! Neem gerust contact op met ons voor een scherpe offerte en de leukste ideeën!

Ook kunnen wij in uw naam de pakketten laten thuisbezorgen en er een persoonlijke brief of kaart bij invoegen. Wij helpen u graag met het ontwerp zodat het een echt persoonlijk pakket wordt.

Wilt u nog meer pakketten zien kijk dan op onze andere website kerstpakketten123 Deze website hebben wij speciaal opgezet vanwege het grote succes van onze kerstpakketten.

Reacties zijn gesloten.