Kerstpakketten 2020

Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket voor uw personeel, een kerstgeschenk voor uw relaties voor 2020, of een nieuwjaarspakket voor 2021? Bij ons bent u aan het juiste adres voor de leukste en meest originele kerstpakketten! Met onze ruim 22 jaar ervaring, kunnen wij alles leveren waar u naar op zoek bent.

Voor ieder budget

Voor elk budget kunnen wij u helpen met een verrassend kerstpakket. Zo zorgen wij ervoor dat ook kleinere kerstpakketten een feestje zijn om uit te pakken. In elke prijsklasse kunnen wij wel iets nieuws of verrassends toevoegen, want wij hebben een assortiment van meer dan 20.000 artikelen!

Standaard kerstpakket of zelf samengesteld

Elk jaar doen wij ons best om de leukste kerstpakketten samen te stellen voor elke doelgroep. Met de laatste trends en de nieuwste gadgets zorgen wij voor verrassend leuke kerstpakketten. Mocht u zelf nu een leuk idee hebben, of wilt u het persoonlijker maken? Dan nodigen wij u uit om in onze showroom zelf uw ideale kerstpakket samen te stellen! In onze showroom kunt u tevens alles proeven, en de artikelen in het echt zien en uitproberen!

Met of zonder logo

Bent u op zoek naar een kerstpakket met mooie artikelen of relatiegeschenken? Deze kunnen wij ook bedrukken met uw logo of boodschap. Zo wordt uw kerstpakket nóg persoonlijker, of geeft u een mooi eindejaarsgeschenk aan uw relaties waardoor zij nog lang uw logo zien.

Levering

Wij leveren de kerstpakketten in heel Nederland en België. Wij kunnen uw kerstpakketten of eindejaarsgeschenken mooi inpakken in een kerstdoos of, als het pakket en de verzending het toelaten, in een mooie folie voor een extra chic resultaat.

Kerstpakketten thuisbezorgen
Ook kunnen wij de kerstpakketten bij uw medewerker of relatie thuis bezorgen, dat is in deze tijd met veel thuiswerkers een mooie uitkomst! Zo bent u er bij ons ook van verzekerd dat u uw kerstpakketten op tijd in huis heeft/ geleverd heeft! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Eindejaarsgeschenken voor uw klanten, personeel of relaties
Ook kunnen wij heerlijke flessen (biologische) wijnen, luxe drankjes, mooie relatiegeschenken, etc, etc, leveren. Ook met uw logo! Denk bijvoorbeeld aan mutsen met uw logo of boodschap erop, een koelbox met uw logo of papieren kersthangertjes met zaadjes die uw relaties kunnen planten. Zo blijft u lang onder de aandacht bij de ontvangers van uw eindejaarsgeschenk.

Showroom Warmenhuizen
Wilt u de kerstpakketten of eindejaarsgeschenken in het echt zien? Dat kan! Onze showroom is gevestigd in Warmenhuizen en op afspraak geopend. U kunt een afspraak maken klik hier vrijblijvend via de chat of via 0226-422505.

bbq zomerpakket online thuisbezorgd
Stel uw pakket zelf samen met bbq gereedschap

Reageren is niet mogelijk